Team INNERKICK

Kickstart yourself 

Team INNERKICK helpt jou met persoonlijke groei op zowel fysiek als mentaal vlak.

Simone Sponselee

Oprichter & Personal trainer

Sporten heeft mij geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. In de periode dat het niet goed met mij ging hielp sporten mij letterlijk om weer in beweging te komen. Niet blijven hangen in gedachten of emoties, néé gaan met die banaan! Ik vond plezier in het sporten, stelde doelen voor mezelf en behaalde deze; hierdoor begon ik me krachtiger en dus zelfverzekerder te voelen. 

Mijn resultaat voor jou is op een gezonde manier bezig zijn met sport en mindset. Ontdekken wat jou lichaam kan. En je bovenal plezier te laten ervaren in het sporten.

Maud Waasdorp

Trainer

Sporten voor mij betekent veel meer dan de cijfertjes, sporten is een middel op zich zelf. Een middel om mij energie, motivatie en blijdschap te geven. Sporten gebruik ik als uitlaatklep en haalt mij door zwaardere dagen. Wanneer ik veel in beweging ben, voel ik me fijner en zelfverzekerder in mijn lichaam, maar ben ik mentaal ook sterker.
Mijn resultaat voor jou/jullie is door middel van sport, het beste uit jezelf te halen en je fysiek en mentaal sterker te maken. Dit natuirlijk met heel veel plezier en uitdagingen!