Groepslessen

Persoonlijk, Afwisselend, FUN. Sporten op je eigen niveau met niet schreeuwende trainers; ervaar het zelf!

HIIT

Til je conditie naar een nieuw level; in deze work-out wisselen explosievere oefeningen zich in korte tijd met elkaar af. Bij de oefeningen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht. Ook wordt er gesprongen.

Ben je een totale beginner? Start dan eerst met een van de andere work-outs 🙂

Circuittraining

In de deze work-out werk je hoofdzakelijk aan je spierkracht en spieruithoudingsvermogen. Dit doen we door middel van functionele oefeningen met en zonder gewichten. Verschillende oefeningen wisselen elkaar af met korte pauzes. 

Hardlooptraining

Deze training is een leuke aanvulling op je eigen hardloop routine of om te starten met (langer) hardlopen. In deze training wordt er aandacht besteed aan drie onderdelen; looptechniek, specifieke krachttraining en het hardlopen zelf. Geschikt voor beginners tot (licht) gevorderden. 
Instap niveau is dat je circa 3 km hard kan lopen zonder te stoppen. 

LIIT

LIIT – (S)Low Intensity Interval Training
Een intensieve training waarbij jij je hele lichaam gebruikt en werkt aan je spieruithoudingsvermogen. In deze work-out doen we alle oefeningen zo langzaam mogelijk met je eigen lichaam en/of elastieken. 

Bootcamp

In deze work-out wordt je door middel van spel en teamwork uitgedaagd! De focus ligt hierbij op de algehele fitheid; met name spieruithoudingsvermogen en conditie. 

Krachttraining

Tarieven

1x per week
€32
Per maand*
Onbeperkt
€39
Per maand*

*Na 3 maanden maandelijks opzegbaar.

Wat zeggen onze leden?

De reden dat ik nog steeds naar de lessen kom is omdat we veel meer doen dan deze (vreselijke) starfish jumps, teveel om op te noemen! Doormiddel van een “speelse touch” is er ook vaak wat te lachen, dit zorgt ervoor dat het voor iedereen een plezier is om gezamenlijk te sporten. Het samen met anderen sporten werkt voor mij motiverend om ook de volgende les er weer lekker bij te zijn!
Jacco
Werktuigbouwkundige
Vorige zomer ben ik begonnen met sporten bij Innerkick, omdat ik echt weer in beweging moest komen en de sportschool echt totaal niks voor mij is. Ik vond ik de eerste trainingen erg leuk en laagdrempelig, omdat Simone altijd wel een alternatieve oefeningen klaar heeft liggen. Toen ik begon met sporten had ik een redelijk slechte conditie, mede door mijn astma, en conditie is om deze reden altijd een probleem geweest. Door de afwisseling van cardio en kracht, blijven de trainingen uitdagend en leuk en ik merk dat mijn conditie erg verbeterd is en dat ik meer uithoudingsvermogen heb (Ik kon nog geen 2 kilometer hardlopen en nu wel 10 km aan een stuk door, dat had ik nooit kunnen denken!) Daarnaast ben ik veel fitter en sterker. Kortom, leuke trainingen in een hele leuke hechte groep voor iedereen!
Sonja
Student